Tilbygning til huse og sommerhuse

​En tilbygning til en villa, et parcelhus eller et sommerhus er en rigtigt god løsning, hvis I mangler plads og albuerum, men ikke ønsker at flytte, eller hvis I har fundet et drømmehus, der ikke er stort nok.

​Måske mangler I et ekstra arbejdsværelse, måske mangler I et børneværelse, eller måske er stuen for lille til hele familien, og så kan en tilbygning være løsningen. Dette kan også være en romantisk udestue eller en praktisk carport.

​Vi tilpasser din tilbygning til den nuværende hovedbygning

​Vi kan bygge en god og solid tilbygning i for eksempel træ, sten eller gasbeton, hvilket blandt andet kommer an på hovedbygningen. Dog passer en tilbygning af træ til alle slags bygninger, men uagtet dit behov, så hjælper vi med at finde den bedste løsning, så det ender med en ny helhed.

Vi aftaler hvor hurtigt vi skal opføre din tilbygning

Vi starter opførelsen af en tilbygning med et besøg hos dig, hvor vi først laver en behovsanalyse og derpå gennemgår dine ønsker og behov samt dit budget. Herefter fremsender vi et uforpligtende, men fast tilbud på en tilbygning, uagtet hvor du bor i Danmark.

​Hvis du vælger at gå i gang, aftaler vi start- og slutdatoer, hvorpå vi udarbejder en byggeansøgning til kommunen. Alt efter omfanget af byggeriet kan der gå mellem to uger og to måneder, indtil byggeriet er færdigt.

​Du er velkommen til at kontakte Flex Træ ved at ringe på enten telefon 97 36 80 97 eller mobil 21 42 00 61. Du kan også skrive til os på flextrae@mail.dk. Der på aftaler vi et møde i dit hjem.

Perlehuset ApS - Toftevej 3A, 6900 Skjern
Telefon: +45 97 36 80 97
flextrae@mail.dk