Tømrerarbejde

Tømrerarbejde ved byggeri, renovering og restaurering

​Alt tømrerarbejde skal ske med respekt for træets naturlige styrke og begrænsning, og derfor har tømrerfaget oparbejdet gode erfaringer med tømrerarbejde gennem årtusinder, således vi i dag kan kombinere moderne teknik med ældgamle traditioner. Derved kan vi tilbyde smukke og praktiske løsninger til din bolig, hvor æstetik og hverdag kan gå op i en højere enhed.

Vi sikrer den højeste kvalitet i vores tømrerarbejde

​Tømrerarbejde rækker over alt, der kan bygges i træ, og vores arbejde handler ofte om at bygge, renovere eller restaurere gulve, døre, vinduer og køkkener, men også orangerier, udestuer og andre tilbygninger. Og alle nødvendig elementer i for eksempel en FLEX-løsning bliver fremstillet på vores fabrik i Vestjylland. Derved kan vi sikre den højeste kvalitet inden for tømrerarbejde.

Seriøst tømrerarbejde starter med et godt byggemøde

Før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på en lidt større opgave med tømrerarbejde, kommer vi ud til et byggemøde, hvor vi giver råd og vejledning i forhold til dine ideer, ønsker og behov. Vi udarbejder med andre ord en behovsanalyse, og derpå sender vi et tilbud, når vi er nået frem til noget konkret.

​Hvis du ønsker at benytte os til tømrerarbejde, ringer vi for at aftale, hvornår vi skal starte, og hvornår vi kan være færdige, og vi går i gang med byggetilladelsen, hvis det er påkrævet.

​Du kan kontakte os for at aftale et byggemøde om tømrerarbejde ved at ringe på telefon 97 36 80 97 eller på mobil 21 42 00 61. Du kan også sende os en e-mail på flextrae@mail.dk.

Perlehuset ApS - Toftevej 3A, 6900 Skjern
Telefon: +45 97 36 80 97
flextrae@mail.dk