Renovering af hele huse og lejligheder

En renovering af en lejlighed eller et hus kan skabe mirakler, også selvom der blot er tale om en delvis renovering. Renoveringer sker ofte i forbindelse med køb eller salg af en ejerbolig, men det kan også ske i en bolig, hvor du har boet i en årrække. Desuden kan det ske, at du har købt en bolig for et par år siden, men først nu har økonomien til at påbegynde arbejdet.

Vi kan udføre en renovering i en entreprise

​Vi arbejder som udgangspunkt med renovering af træ, men vi kan også stå for hele entreprisen, således du kun har en kontaktperson under hele forløbet. Dertil kommer, at du på ingen måde skal koordinere de forskellige håndværkere.

​Derved er det heller ikke dit ansvar, hvis håndværkerne går fejl af hinanden undervejs i en renovering.

Vi tilbyder råd og vejledning forud for en renovering

​Under de indledende møder tilbyder vi rådgivning og vejledning i forhold til mulighederne, men også i forhold til valg af materialer. Vi udarbejder samtidig en behovsanalyse. Derpå fremsender vi et uforpligtende tilbud på din renovering.

​Vi kan påbegynde den aftalte renovering, når du er klar, og vi aftaler naturligvis en byggeplan med blandt andet start- og slutdatoer. Og vi varetager også byggetilladelsen, såfremt det er nødvendigt.

​Du må meget gerne kontakte Flex Træ på telefon 97 36 80 97 eller på mobil 21 42 00 61, hvis du har spørgsmål, men også hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en renovering. Det er endvidere muligt at skrive til os på flextrae@mail.dk.

Perlehuset ApS - Toftevej 3A, 6900 Skjern
Telefon: +45 97 36 80 97
flextrae@mail.dk