Om os

Flex Træ har mere end 30 års erfaring med bygge- og tømrerarbejde, og denne erfaring har vi valgt at samle i vores Flex-løsninger, som vi kalder Flex Træ. Der er tale om unikke byggeløsninger, hvor en af vores stærke sider er at kombinere træ, tag og glas i solide og æstetiske løsninger.

Vi har ni medarbejdere, og medarbejderne består af en arkitekt, en byggetekniker, en projektleder, tre håndværkere, en arbejdsmand og en bogholder. Vi kører i hele landet for at udføre smukke bygge- og renoveringsopgaver.

​Vi lægger vægt på både kvalitet og økonomi

​Vi lægger vægt på kvalitet, men også på den økonomiske vinkel. Desuden lægger vi vægt på at give seriøse tilbud. Det betyder blandt andet, at tilbud er gratis, indtil aftalen er underskrevet, men det betyder også, at vi altid besøger kunderne, før vi afgiver et tilbud.

Vores æstetiske Flex Træ-glasløsninger

Vores håndværksmæssige stolthed gør, at vi aldrig vælger de lette løsninger. Konstruktionerne i vores tage er fremstillet således, at der opnås maximalt lysindfald, og lofter op i kip sikrer den korrekte akustik. Der er kort sagt tale om optimale trivsels- og miljørum til gavn for hele familien.

​Vores løsninger kan leveres med alle former for opluk som enkelt- og dobbeltdøre, skyde/kip-døre, foldedøre og hæve/skyde-døre. Vinduer kan leveres med oplukkelige rammer, der giver god mulighed for ventilation. Det kan være nødvendigt, hvis solen står direkte på.

​Konkakt gerne Flex Træ, hvis du gerne vil have et besøg. Du kan skrive til flextrae@mail.dk, men du kan også ringe på telefon 97 36 80 97 eller på mobil 21 42 00 61.

Perlehuset ApS - Toftevej 3A, 6900 Skjern
Telefon: +45 97 36 80 97
flextrae@mail.dk