Orangeri og vinterhave til dit hus

​Et orangeri var oprindeligt et drivhus, der blev benyttet til overvintring af blandt andet citrustræer (orangetræer). I dag er det et isoleret og opvarmet væksthus, der for eksempel kan benyttes som et alternativ til en vinterhave, og som kan fungere som opbevaringsplads for stedsegrønt og frugtplanter om vinteren. De typiske kunder, der ønsker denne form for byggeri, er ejere af villaer, parcelhuse og sommerhuse overalt i hele Danmark. Er et orangeri ikke hvad du søger, kan vi også hjælpe med en tilbygning i stedet.

​Vi benytter kun træ når vi bygger et orangeri

Et orangeri, der også indrettes som vinterhave, vil forlænge terrassetiden i haven, især om senvinteren og foråret, hvor haven er smuk, men vejret stadig er barsk. Det giver mere plads i huset, især om sommeren, hvor et orangeri kan fungere som en forlængelse af dagligstuen. Vi bygger kun orangerier i træ. Vi bygger med andre ord ikke i aluminium, jern og plastik.

​Et byggeri starter med en behovsanalyse

Vi starter byggeriet af et orangeri med et besøg hos kunden, hvor vi laver en behovsanalyse samt gennemgår ønsker, behov og budgetter. Derpå udarbejder vi et uforpligtende fast tilbud, hvorpå du giver besked, når du er klar.

​Vi går herefter i gang med at udarbejde en byggeansøgning til kommunen, og alt efter omfanget af det valgte orangeri vil der gå mellem 2 uger og 2 måneder, før byggeriet er færdigt.

​Du kan kontakte Flex Træ ved at ringe på enten telefon 97 36 80 97 eller mobil 21 42 00 61, men du kan også sende en e-mail til os på flextrae@mail.dk, hvorpå vi kan aftale nærmere. Vi udfører også tilbygninger til huse.

Perlehuset ApS - Toftevej 3A, 6900 Skjern
Telefon: +45 97 36 80 97
flextrae@mail.dk