Isolering og efterisolering af huse

Isolering handler ikke kun om at holde på varmen, men også om at skabe et behageligt indeklima. Dog fører de høje priser på varme til, at det kan være en god investering at investere i god isolering. Dertil kommer, at moderne teknologi gør det nemmere og billigere at efterisolere boliger.

​En anden fordel ved en god isolering er endvidere, at det er muligt at bygge for eksempel orangerier, vinterhaver og udestuer, der kan bruges i længere perioder end tidligere.

Vi udfører isolering i forbindelse med byggeri

​Vi kan for eksempel tilbyde isolering i forbindelse med byggeri af et orangeri eller en reel tilbygning, men også ved renovering og andet tømrerarbejde. Her sikrer vi en god rådgivning om de forskellige muligheder, herunder i valg af isoleringsmaterier og elementer som for eksempel vinduer og døre, men også i forbindelse med omfanget af isolering.

Hvis du har et ældre hus bør du overveje isolering

Det kan ofte betale sig at udskifte gamle døre og vinduer og måske endda taget frem for at begynde på mindre reparationer, fordi den bedre isolering kan tjene investeringen hjem. Det kan også være fordelagtigt med en god efterisolering af murværket, loftet eller gulvet. Folk glemmer tit, at de største flader i en bolig er loftet og gulvet.

​Vi kommer gerne ud til et byggemøde, hvis du ønsker en bedre isolering, uagtet det er i forbindelse med en konkret renovering eller blot en efterisolering. Her vil vi udarbejde en behovsanalyse, hvorpå vi sender et tilbud. Ring til os på telefon 97 36 80 97 eller på mobil 21 42 00 61. Du kan også skrive til flextrae@mail.dk.

Perlehuset ApS - Toftevej 3A, 6900 Skjern
Telefon: +45 97 36 80 97
flextrae@mail.dk